Cinque Terre - Fotós túra Manarolában

Foglalja le ezt a programot

Fotós túra Manarolában

Fotós túra Manarolában

A "fotográfia" azt jelenti, a "fény művészete". Egy jó fotós megfelelően használja a fényt, hogy lenyűgöző fényképeket készítsen, melyek teljesen eltérnek az átlagos, turisták által elkattintott fotóktól. Tanuljon a fény használatáról, a megfelelő kompozícióról, a tökéletes pillanatról, a különleges nézőpontokról, melyektől egyedi lesz majd a fotó, amit készít.

Egy profi fotós körbesétál majd Önnel Manarolában, a Cinque Terre egyik leglátványosabb falvában, és megmutatja a legjobb helyszíneket a fényképek elkészítéséhez. Miközben megismerkednek a faluval, a házaival, a kilátópontokkal, az állatokkal és növényekkel, Miriam a fotózás titkait is megosztja Önnel.

Nem lényeges, hogy Ön milyen felszereléssel érkezik, okostelefonnal, iPaddel, kompakt digitális kamerával vagy profi DSLR fényképezőgéppel, Miriam segít majd, hogy Ön a lehető legjobb képeket készítse el. Gyönyörű Cinque Terre fotókkal térhet majd haza, és a túra után más szemmel néz majd a kamerába a teljes utazás alatt.

  • Időpont: minden nap.
  • Találkozó: Manarola, délután. Kérésre a túra más falvakban is lehetséges.
  • Időtartam: 2,5 óra.
  • Ár: privát túra 1-2 fő esetén összesen 195 EUR.
  • 3 vagy több fő esetén egyéni árajánlatot küldök.
  • Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a fotós túrát egy profi fotóssal, valamint egy italt a program végén, miközben közösen kielemzik az elkészült képeket.