Riviera di Levante - Camogli - szálláslehetőségek

Camogli – Szálláslehetőségek

Szállások iránt érdeklődni és foglalni az alábbi űrlapon vagy e-mailen lehet: info@cinqueterre.hu. Érdeklődés esetén a szállásokról részletes leírást és fotókat küldök. Szállásfoglalás lehetséges Liguriában, emellett Toszkánában, Umbriában és Le Marche régióban is.

Az árak tartalmazzák a szoba vagy az apartman árát egy éjre, a rezsiköltségeket, az ágyneműt, a törülközőt és a végső takarítás díját. Az ár függ az utazók számától, az utazás idejétől és a tartózkodás hosszától. Amint minden információ rendelkezésemre áll, elküldöm majd a pontos árakat. Minden kiadó szobához tartozik saját fürdőszoba, az apartmanok pedig felszerelt konyhával is rendelkeznek.

Mit érdemes tudni camogli szállásfoglalás esetén?

Camogli az egyik legszebb, leghangulatosabb tengerparti település Liguria keleti részén. Érdemes itt elidőzni, pihenni, de a környék híres látnivalói is könnyen bejárhatók innen: Portofino, Santa Margherita Ligure, Paraggi, San Fruttuoso, Sestri Levante.

Szállásfoglalás

B&B

Pici, kedves B&B, ahol a tulajdonos hölgy mindent megtesz azért, hogy a vendégei jól érezzék magukat. A szálláshely Camogli csendes részén található, 5 perc sétára a központtól. A nyitott teraszról szép kilátást élvezhetünk. A ház alatt találhatunk ingyenes parkolóhelyeket, ha pedig vonattal érkezünk, a tulajdonos értünk jön az állomásra. Két darab kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, a folyosón egy közös fürdőszobával. A "padlástérben" pedig van egy külön szoba 4 ággyal, és külön fürdőszobával. A vendégek a közös nappalit is használhatják, kellemes itt olvasgatni, beszélgetni vagy teázni. Az ár csodálatos reggelit is tartalmaz. A szobákat naponta takarítják, és természetesen ágyneműt és törülközőt is adnak.

Ár: 95 EUR/kétágyas szoba/nap.

A padlástéri négyágyas szoba ára: 95 EUR/éj 2 fő részére, 120 EUR/éj 3 fő részére, 145 EUR/éj 4 fő részére.