Cinque Terre - Borkóstoló

Borkóstoló Manarolában vagy Monterossóban

Foglalja le ezt a programot

Borkóstoló Manarolában

Borkóstoló Manarolában

Manarolában egy ősrégi borospincében kóstolhatja meg a borokat. A pince Manarola központjában található, a kis kikötő közelében és teljesen felújítva manapság borbárként funkcionál. 3 féle bort kóstolhatnak meg: egy Cinque Terre DOC fehérbort, egy Cinque Terre-i ITG vörösbort és a híres Sciacchetràt, a helyi desszertbort. A borok mellé helyi falatok is járnak.

  • Időpont: minden nap, kivéve csütörtökön.
  • Találkozó: Manarola, 17.00.
  • Időtartam: 1 óra.
  • Ár: 15 EUR/fő.
  • Minimum 2 fő, maximum 16 fő.
  • Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a borkóstolót 3 különböző Cinque Terre-i borral (kb. 1 dl boronként) és néhány helyi finomsággal.

Vélemények

Kedves Tamara! Köszönöm az érdeklődést. Minden rendben volt, köszönöm a segítségét. A Bramante családnál a pincében nagyon jól sikerült a borkóstoló is. Az ifjú Bramante jóllehet csak ketten voltunk úgy fogadott és látott el bennünket mintha egy nagyobb csapat lennénk, még plusz bort is kínált nekünk. Megcsináltuk azt a túrát, amelyet ajánlott. Az Ön elérhetőségét továbbadtam kollegáimnak. Még egyszer köszönöm.
László
Szia Tamara! Az egész utazás tökéletesre sikerült, jobb nem is lehetett volna! Személy szerint borzasztóan örültem, hogy eljutottam ide is. Vernazza és Manarola nagyon tetszettek. Kis ékszerdobozok… A borkóstolás remek program, nagyon kedves volt a hölgy. Bátran merném ajánlani bárkinek. Remélem hamarosan újra eljutok ide, és akkor mindenképpen kereslek megint. U.i.: Riomaggioréban vásároltam az utcán egy képet egy horvát művész sráctól, aki azt hiszem felőled érdeklődhetett. :-)
András

Foglalja le ezt a programot

Borkóstoló Monterossóban

Borkóstoló Monterossóban

Monterossóban kimondottan monterossói borászok borait kóstolhatják meg: egy Cinque Terre DOC fehérbort, egy helyi fehérbort és a Sciacchetràt. A borkóstoló során azt szeretnénk bemutatni, hogy még egy ilyen kis területen is, mint a Cinque Terre, mennyire különböző borok készülhetnek, és milyen különböző borász filozófiák léteznek. Mesélnek majd Önöknek a borászok fiatal generációjáról, valamint a tradicionális borkészítés reneszánszáról. A kóstolóhoz crostini, a desszertborhoz pedig cantucci jár.

  • Időpont: március 15. és október 31. között, minden nap.
  • Találkozó: Monterosso, 11.00 és 19.00 között.
  • Időtartam: 1 óra.
  • Ár: 15 EUR/fő.
  • Minimum 2 fő, maximum 50 fő, tehát csoportok részére is ajánlott.
  • Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a borkóstolót 3 különböző monterossói borral (kb. 1 dl boronként) és néhány helyi falattal.