Cinque Terre - Festő kurzus Vernazzában

Foglalja le ezt a programot

Festő kurzus Vernazzában

Festő kurzus Vernazzában

Örökítse meg Vernazza szépségét vízfestékkel, erőteljes színekkel. Ebben segítségére lesz Susie, egy Vernazzában élő festőművésznő. Susie bátorítani fogja Önt, hogy legyen bátor, kísérletezzen, legyen szabad és élvezze magát a festést. Nem fogják a képet előre megrajzolni ceruzával, a lényeg tehát a bátorság és a spontaneitás. A festék lehet finom és átlátszó, vagy vibráló és színekben gazdag. A vízfesték használatának elsajátításához évek kellenek, és különleges kapcsolat alakul ki a művész és a felhasznált anyagok között. Néhány óra alatt tehát nem várja senki, hogy Ön tökéletes képet alkosson. A lényeg, hogy szabadon és bátran nyúljon a festékhez, valamint kipróbálhassa, mennyi lehetőséget nyújt ez az anyag.

Rövid sétával eljutnak az aznapra kiválasztott helyszínre. Ezután Susie elmondja, mi a festő kurzus célja, és megmutatja, hogy kell előkészíteni a festéket. Egy kis "bemelegítést" követően Susie megmutat néhány vízfesték technikát és mindenkinek egyénileg segít. A kurzus teljesen kezdők és haladók számára is megfelelő, hiszen mindenkinek a saját szintjéhez mérten segít majd a festőművésznő.

A festéshez szükséges minden anyag és eszköz biztosított: vízfestékek, ecsetek, különböző papírok, rajztáblák, paletták, viasz és papír mappák, melyekben mindenki hazaviheti az alkotását.

  • Időpont: április 15. és október 28. között, minden szerdán, csütörtökön és pénteken.
  • Találkozó: Vernazza, 9.30.
  • Időtartam: 3,5 óra.
  • Ár: 118 EUR/fő.
  • Minimum 2 fő, maximum 4 fő.
  • Angol vagy olasz nyelven.

Az ár tartalmazza a festő kurzust egy vernazzai festőművésznővel, valamint a szükséges anyagokat és eszközöket.

Szükséges felszerelés: kényelmes cipő.