Cinque Terre - Gyalogtúra borkóstolóval

Foglalja le ezt a programot

Gyalogtúra borkóstolóval

Gyalogtúra borkóstolóval

A program során felfedezhetik az igazi Cinque Terrét, a turisták által kevésbé látogatott ösvényeken.

A túravezető Cornigliában üdvözli majd Önöket, és egy rövid séta során bemutatja ezt a hangulatos kis falut. Ezután változatos ösvényeken fognak túrázni, fenyőerdőkön és megművelt teraszokon keresztül. A túra számos pontjáról lélegzetelállító a kilátás.

Ebben a különleges környezetben találkozhatnak egy helyi borásszal. Luciano mesél Önöknek a Cinque Terre borainak 1000 éves történelméről, a terméskő falakról és az itt élő emberekről, akik generációk óta küzdenek a természettel, és az elkészült bor minden cseppjére büszkék.

Luciano pincéjében megkóstolhatják a borait, mellé pedig néhány helyi finomságot, mint például a focacciát vagy a zöldséges pitét.

A túraútvonal utolsó része egy hosszú, romantikus lépcsősor olajfa ligeteken keresztül. A program Manarolában ér véget, a délutáni órákban.

  • Időpont: kérésre.
  • Találkozó: Corniglia - vasútállomás, 8.30. Mindkét irányból érkezik ilyenkor vonat. Azokkal a résztvevőkkel, akik Cornigliában szállnak meg, a faluban lesz a találkozó, egyéni egyeztetés szerint.
  • Időtartam: 7 óra.
  • Ár: kérésre, létszámtól függően.
  • A program csak privát túraként foglalható.
  • Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a gyalogtúrát vezetővel, a borospince meglátogatását, valamint a borkóstolót némi harapnivalóval.

Szükséges felszerelés: napszemüveg, kalap, fényképezőgép, túracipő, az időjárástól függően esőkabát és legalább 1 liter ivóvíz.

A túra teljesítéséhez jó fizikai erőnlét szükséges.