Nemrég egy fantasztikus új bár nyílt Manarolában, a falu legszebb pontján. Ez lesz a manarolai pesto kurzus helyszíne.
A program a bazsalikom szürettel kezdődik a saját kertjükben, majd Simone megmutatja, hogyan kell a tradicionális módon, mozsárban pestót készíteni. Mesél egy kicsit a pesto történelméről is, illetve végigveszi a hozzávalókat.
Pesto készítés közben meseszép kilátás, színek és illatok veszik majd körül Önöket. Amikor elkészült az Önök saját pestója, természetesen megkóstolják pirítóson, egy pohár helyi bor, valamint egy tányér sonka és sajt kíséretében. A legjobb "tanuló" meglepetés jutalmat kap.
Az ár tartalmazza a bazsalikom szüretet, a pesto kurzust, a pesto kóstolót egy pohár Cinque Terre-i borral, könnyű ebédet (sajt, szalámi, bruschetta), a nyomtatott receptet, kötényt, valamint a jutalmat a legjobb tanulónak.