Cinque Terre - Vitorlázás

Foglalja le ezt a programot

Vitorlázás

Vitorlázás

A vitorlázás remek lehetőség arra, hogy egy más szemszögből is felfedezzék a Cinque Terre partvidékét és a Költők öblét.

A kirándulás La Spezia kikötőjéből indul, és először a Költők öblén halad át a hajó. Megcsodálhatják Portovenerét, Lericit, valamint Palmaria és Tino szigetét. Ezután a Cinque Terre partvidéke mellett haladnak majd el, a falvak egészen más látványt nyújtanak a tenger felől nézve.

A kapitány keres egy szép helyet, ahol megállnak, és a fedélzeten fogyasztják el könnyű ebédüket. A menü általában helyi specialitás, például pestós tészta vagy sózott szardella. Jó idő esetén természetesen fürdésre is lesz lehetőség. Akit pedig érdekel, az a vitorlázás alapjait is megtanulhatja.

Amennyiben a háborgó tenger miatt nem lehet vitorlással megközelíteni a Cinque Terre falvait, a kirándulás a La Spezia-i öbölre korlátozódik, ahol általában nyugodt a víz. Ebben az esetben nincs lehetőség a foglalás törlésére vagy árengedmény igénylésére.

  • Időpont: minden kedden és csütörtökön.
  • Találkozó: La Spezia - kikötő, 10.00.
  • Időtartam: 7 óra.
  • Ár: 139 EUR/fő.
  • Minimum 6 fő, maximum 10 fő.
  • Olasz vagy angol nyelven.

Az ár tartalmazza a vitorlázást kapitánnyal, a könnyű ebédet a fedélzeten, az italokat (víz és bor), a biztosítást, valamint egy rövid vitorlás oktatást.

Szükséges felszerelés: napszemüveg, kalap, naptej, fényképezőgép, fürdőruha, törülköző és az időjárástól függően esőkabát.