Riviera di Ponente - Garlendai szálláslehetőségek

Garlenda – Szálláslehetőségek

Szállások iránt érdeklődni és foglalni az alábbi űrlapon vagy e-mailen lehet: info@cinqueterre.hu. Érdeklődés esetén a szállásokról részletes leírást és fotókat küldök. Szállásfoglalás lehetséges Liguriában, emellett Toszkánában, Umbriában és Le Marche régióban is.

Az árak tartalmazzák a szoba vagy az apartman árát egy éjre, a rezsiköltségeket, az ágyneműt, a törülközőt és a végső takarítás díját. Az ár függ az utazók számától, az utazás idejétől és a tartózkodás hosszától. Amint minden információ rendelkezésemre áll, elküldöm majd a pontos árakat. Minden kiadó szobához tartozik saját fürdőszoba, az apartmanok pedig felszerelt konyhával is rendelkeznek.

Mit érdemes tudni garlendai szállásfoglalás esetén?

Garlendának remek az elhelyezkedése, pont a Riviera di Ponente közepén található. Akár több hetet is eltölthetünk itt, mivel innen könnyedén bejárható az egész nyugati riviéra. Garlenda egy bájos kisváros a dombok között, csodálatos természeti környezetben. Nagyon csendes, ami esténként igazi felüdülést jelent a tengerparti városok nyüzsgése után. Autóval mindössze 15 perc alatt elérhető Alassio, tehát gyorsan a tengerparton lehetünk. Ami a további távolságokat illeti, Varigotti 40 percre van, Ventimiglia pedig 1 óra autóval. Garlenda nagyszerű választás, ha egy nyugodt szálláshelyre vágyunk zöld környezetben.

Szállásfoglalás

Farmház

Ez egy tradicionális agriturismo, ahol a vendéglátás és a mezőgazdaság találkozik. A tulajdonosok nemrég újították fel a 18. századi kőházat, megtartva az eredeti liguriai stílust. A házigazdák bort és olívaolajat készítenek, gyümölcsöt és zöldséget termesztenek, ezzel párhuzamosan pedig 4 jól felszerelt apartmant adnak ki, maximum 20 fő részére. Csodálatos emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy a náluk nyaraló vendég igazán jól érezze magát.

Az apartmanok különböző méretűek, de mindegyik hangulatos, tradicionális, rusztikus stílusban berendezve. A legnagyobb apartman akár 9 fő számára is megfelelő. A házhoz tartozik egy szép kert asztalokkal, székekkel, napágyakkal, grillezővel és egy kis játszótérrel. Ez egy kimondottan gyerekbarát hely, tehát családok számára is tökéletes. Parkolni közvetlenül a ház mellett lehet. Kerékpárok is a vendégek rendelkezésére állnak. Boltokat és egyéb szolgáltatásokat gyalogos távolságra találunk.

Az apartmanokat általában heti turnusban adják ki, szombattól szombatig, de rövidebb foglalásra is van esély, mindenképpen érdemes megkérdezni. A szállásnak kitűnő az ár-érték aránya, sokkal olcsóbb, mint a legtöbb szállás Liguriában.

Ár: 350 EUR/apartman/héttől.