Cinque Terre - Monterossói szálláslehetőségek

Monterosso – Szálláslehetőségek

Az alábbi néhány szállás csak ízelítő a monterossói kínálatból. A Cinque Terre falvaiban, a Ligur-tenger partján, jónéhány kiadó szoba és apartman közül lehet válogatni. Szállások iránt érdeklődni és foglalni az alábbi űrlapon vagy e-mailen lehet: info@cinqueterre.hu. Érdeklődés esetén a szállásokról részletes leírást és fotókat küldök. Szállásfoglalás lehetséges az olasz riviéra egyéb részein, emellett Toszkánában, Umbriában és Le Marche régióban is.

Az árak tartalmazzák a szoba vagy az apartman árát egy éjre, a rezsiköltségeket, az ágyneműt, a törülközőt és a végső takarítás díját. Az ár függ az utazók számától, az utazás idejétől és a tartózkodás hosszától. Amint minden információ rendelkezésemre áll, elküldöm majd a pontos árakat. Minden kiadó szobához tartozik saját fürdőszoba, az apartmanok pedig felszerelt konyhával is rendelkeznek.

Monterossóban eddig még nem vezették be az idegenforgalmi adót.

Mit érdemes tudni monterossói szállásfoglalás esetén?

Monterosso inkább hasonlít egy hagyományos tengerparti nyaralóhelyre. Bár szép és hangulatos település, számomra kevésbé izgalmas és egyedi, mint a másik négy falu. Monterosso a legnagyobb falu, és az egyetlen hosszú, hagyományos, napernyős tengerparttal. Ha kis gyerekekkel utazunk, akik még nem tudnak úszni és szeretnénk a tengerpart közelében megszállni, akkor Monterosso lehet a legjobb választás. Akkor is érdemes itt megszállni, ha síkabb terepre és kevesebb lépcsőzésre vágyunk, akár lustaságból, akár egészségügyi problémák miatt. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy sok apartman emeleti, lift nélkül, tehát a házon belül mindenképpen lépcsőzni kell. A sík elhelyezkedésnek pedig megvan az a hátránya, hogy általában nincs kilátás a tengerre a szállásokról. Monterossóban nyüzsgő esti életre számíthatunk, sok éttermet és bárt találunk a tengerparti sétányon, valamint az óvárosi részen is.

Szállásfoglalás

Apartman maximum 5 fő részére

A kellemes apartman csendes helyen található, Monterosso történelmi központjához közel. Egy kétszemélyes hálószoba, egy háromszemélyes hálószoba, felszerelt konyha, fürdőszoba és erkély áll a nyaralók rendelkezésére. Megfelelő választás 3 gyerekes családok számára.

Ár: 80 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman maximum 6 fő részére

A tágas apartman Monterosso történelmi központjában helyezkedik el, az első emeleten, így könnyen elérhető. A 4 fős apartman mellett egy kétszemélyes szoba is a vendégek rendelkezésére áll, mindkettő külön bejárattal. Az apartmanban két kétszemélyes hálószoba, felszerelt konyha és fürdőszoba található. A kétágyas szobához saját fürdőszoba tartozik. Megfelelő választás 3-4 gyerekes családok vagy kisebb baráti társaságok számára.

Ár: 80 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman nagy terasszal

Az apartman Monterosso új, Fegina részén helyezkedik el, egy ház 5. emeletén. Lift nincs. Az apartmanhoz egy nagy terasz tartozik, ahonnan a tenger is látszik. Egy kétszemélyes hálószoba, egy egyszemélyes hálószoba, nappali dívánnyal, felszerelt konyha és fürdőszoba várja az utazókat.

Ár: 130 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman a tengerpart közelében

Szép és kényelmes apartman egy modern épület földszintjén, Monterosso Fegina részén, néhány lépésre a tengerparttól. Nappali dívánnyal és étkező résszel, pótágyazható kétágyas hálószoba, felszerelt konyha és fürdőszoba található az apartmanban. Kellemes órákat tölthetünk el az árnyékos teraszon. Az apartman párok és családok számára is tökéletes választás.

Ár: 210 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Tradicionális liguriai apartman Monterosso óvárosában

Az apartman Monterosso szívében, egy hangulatos kis téren található. A bejárat egy árkád alatt bújik meg, borospincék és halászok pincéi között, így itt igazán úgy érezhetjük, hogy úgy élünk, mint a helyiek. Felszerelt konyha étkező résszel, 2 kétszemélyes hálószoba és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Az erkélyről szép a kilátás a környező dombokra és a színes házakra.

Ár: 210 EUR/apartman/éjtől.