Cinque Terre - Riomaggiorei szálláslehetőségek

Riomaggiore – Szálláslehetőségek

Az alábbi néhány szállás csak ízelítő a riomaggiorei kínálatból. A Cinque Terre falvaiban, a Ligur-tenger partján, jónéhány kiadó szoba és apartman közül lehet válogatni. Szállások iránt érdeklődni és foglalni az alábbi űrlapon vagy e-mailen lehet: info@cinqueterre.hu. Érdeklődés esetén a szállásokról részletes leírást és fotókat küldök. Szállásfoglalás lehetséges az olasz riviéra egyéb részein, emellett Toszkánában, Umbriában és Le Marche régióban is.

Az árak tartalmazzák a szoba vagy az apartman árát egy éjre, a rezsiköltségeket, az ágyneműt, a törülközőt és a végső takarítás díját. Az ár függ az utazók számától, az utazás idejétől és a tartózkodás hosszától. Amint minden információ rendelkezésemre áll, elküldöm majd a pontos árakat. Minden kiadó szobához tartozik saját fürdőszoba, az apartmanok pedig felszerelt konyhával is rendelkeznek.

2015-ben sajnos itt is bevezették az idegenforgalmi adót, Riomaggioréban is fizetni kell március 1. és október 31. között. Az adó mértéke 2 EUR/fő/éj, és a tartózkodás első 3 éjszakájára kell fizetni. 11 év alatti gyerekeknek nem kell fizetniük. Az adót a helyszínen, érkezéskor, készpénzben kell kifizetni. A helyi önkormányzat az adóból származó bevételt ennek az egyedi természeti környezetnek a fenntartására és a turista szolgáltatások javítására fordítja, például visszaépítik a ledőlt terméskő falakat és teraszokat, illetve rendbehozzák a túraösvényeket.

Mit érdemes tudni riomaggiorei szállásfoglalás esetén?

Bár Riomaggiore főutcája nagyon forgalmas, van egy csomó pici utca, ahol alig találkozunk emberrel, így egy eldugott apartmanban csendes helyen nyaralhatunk, mégis közel az összes szolgáltatáshoz. Van itt jónéhány klassz bár és olcsóbb tengeri gyorskajáldák, így Riomaggiore népszerű a fiatalabb utazók körében. A színes kis kikötő az egyik legbájosabb hely a Cinque Terre területén. A központi elhelyezkedésű apartmanokat a főutcán azoknak ajánlom, akik szeretnék élvezni a falu pezsgését. Aki a helyi bárokban tölti az estéjét, azt nyilván nem zavarja a zaj.

Szállásfoglalás

Apartman Riomaggiore szívében

A jellegzetes ligur apartman a falu központjában található, szuper kilátással az erkélyről. Két hálószoba, kis konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Remek választás egy család, vagy két együtt utazó pár számára. A bárok, éttermek, az állomás és a tenger mind csak néhány lépésre vannak innen.

Ár: 110 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman Riomaggiore kikötőjében

A történelmi épület Riomaggiore kis halászkikötőjében található. Gyönyörű ez a hely, a falu legszebb része. Az apartmanban egy kétszemélyes hálószoba, egy egyszemélyes hálószoba, konyhasarok és fürdőszoba található. A kétszemélyes hálószobából élvezhetjük a kilátást a kikötőre a színes csónakokkal.

Ár: 90 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman Riomaggiore történelmi központjában

A felújított, tágas és kényelmes apartman Riomaggiore főutcáján található. Két hálószoba, felszerelt konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

Ár: 100 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman kilátással a tengerre

Kényelmes apartman 2 fő részére egy épület második emeletén. Az apartmanban felszerelt konyha, hálószoba és fürdőszoba található, az erkélyről pedig szép a kilátás a tengerre.

Ár: 100 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Apartman kerttel

Ez a bájos 5 fős apartman Riomaggiore felső részén található, csendesebb részen, a parkolóhoz közel. Csodálatos privát kert és két terasz is tartozik hozzá, ahol pihenhetünk, borozgathatunk két túra között. Két kétágyas hálószoba, egy egyágyas szoba, nappali, konyha, étkező rész és fürdőszoba várja a vendégeket.

Ár: 80 EUR/apartman/éjtől.

Szállásfoglalás

Otthonos apartman egy csendes utcában

Az apartman a központhoz közel helyezkedik el, mégis csendes helyen. A tenger 2 perc alatt elérhető. A kétszintes apartmanban nappali, konyhasarok, hálószoba, fürdőszoba és erkély található.

Ár: 60 EUR/apartman/éjtől.